2 Kasım 2014 Pazar

Ana Sayfa » , , , » Rimmel London Magnif'eyes Far - Magnetic Dream, Taupe Magnificence

Rimmel London Magnif'eyes Far - Magnetic Dream, Taupe Magnificence

2 Kasım 2014 Pazar
Rimmel London Watsons'ın ulaşmamızı sağladığı uygun fiyatlı ve kaliteli ürünleri olan markalardan bir tanesi. Rimmel London son olarak bir tekli far serisi çıkardı. Magnif'eyes isimli bu seriden iki far aldım ben de kendime. Altı rengi olan bu serinin günlük makyaja en uygun olan "Magnetic Dream ve Taupe Magnificence" isimli iki rengini şeçtim. Far paleti kullanmayı çok sevsem de tekli farlar günlük kullanımda yanımızda taşımak için daha uygun oluyor.

rimmel magnifeyes far
Rimmel London Tekli Far

Magnetic Dream bej rengi, Taupe Magnificence ise boz bir kahverengi. 


rimmel london far
Rimmel London Magnif'eyes Far

Magnetic Dream mat gibi görünse de alsında tam mat değil bence ancak kadifemsi bir yapısı var. Taupe Magnificence ise kahverengi tonunun en güzeli bence. İçerisinde hafif bir grilik var.

rimmel far
Rimmel London Magnifeyes Far

Pigmentasyon olarak Magnetic Dream Taupe Magnificence'ye göre daha zayıf. Ama çok iyi bir kaş altı aydınlatıcısı olarak kullanılabilir. Aslında ilk kullanımda tüm göz kapağıma Magnetic Dreamı sürüp Taupe Magnificence ile gölgeleme yaptım. Far bazı kullandığım için de tüm gün boyunca göz kapağımda kaldı. Bu iki far rengi genellikle paletlerde sık biten renkler olduğundan koleksiyonunuzda yer alması gereken farlar olduğunu düşünüyorum. 
12,99 TL'lik fiyatı ile Rimmel London'ın Magnif'eyes serisi farlarından size uygun bir rengi mutlaka denemelisiniz. Diğer renklerine bakmak için Watsons'ın sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

2 yorum:

  1. Wet'n Wild brule ve nutty e benzer renkler. Brule mat bir ten rengi tabii. Fiyat olarak daha makul olmalarına rağmen rimmel far kullanmadığımdan pek bilgim yok. Güle güle kullanın :)

    YanıtlaSil
  2. Renklere bayıldım Rimmel'in beğenmediğim ürünü yok bunu da deneyeceğim en kısa sürede . Teşekkürler (:

    YanıtlaSil