10 Kasım 2014 Pazartesi

Ana Sayfa » , , , , » The Balm - Mary Lou Manizer Aydınlatıcı

The Balm - Mary Lou Manizer Aydınlatıcı

10 Kasım 2014 Pazartesi
 Makyajınızı yaptınız ama ışıltınız eksik ise aydınlatıcı kullanmak, yüzünüze ışıltı katacaktır. Makyaj yaparken bazı hileleri kullanmak yüzünüzde sevdiğiniz bölgeleri ön plana çıkarmanızı sağlayacaktır. Yüzünüzde aydınlatıcı sayesinde yansımalı bir görünüm yaratabilirsiniz. Benim sizlere anlatacağım aydınlatıcı ise The Balm Mary Lou Manizer. The Balm çok sevdiğim ürünleri olan bir marka. Mary Lou ise The Balm'ın en sevdiğim aydınlatıcısı. 

mary lou aydinlatici

Sarı alt tonlu bir aydınlatıcı olan Mary Lou Manizer, kalıcılığı ile de benden tam puan almış durumda. Hemen her allık ile kombine edebilir, her göz makyajı için kaş altında veya göz pınarlarında tamamlayıcı olarak kullanabilirsiniz. Mary Lou Manizer göz farı olarak da kullanılabilir. Göz kapağına uyguladıktan sonra bir eyeliner ile makyajınızı tamamlayabilirsiniz. Zaten bu kadar büyük gramajı olan bir ürünü sadece aydınlatıcı olarak bitirebilmek mümkün değil sanırım.

mary lou aydinlatici

The Balm'ın ambalaj tasarımını sevmeyen var mıdır acaba? Yuvarlak bir metal kutu içerisinde bulunan ürünün ambalajı oldukça sağlam. Çantada taşımak veya seyahate götürmek için çok uygun. Mary Lou Manizer'den sonra çıkan Cindy Lou Manizer'ı da koleksiyonuma eklemiştim. Cindy Lou'yu da sevsem de ilk göz ağrım Mary Lou Manizer daha kullanışlı sanırım. Bu kardeşlerin bir de Betty Lou Manizer olanı var ancak o benim tenim için fazlasıyla koyu ama esmerlerin tercih edebileceği bir ürün.
The Balm ambalajlarıyla ve ürün kalitesiyle gönlümüzü fethetmeyi, bizi alışveriş yapmamız için hipnotize etmeyi iyi bilen bir marka. Siz ne dersiniz?

2 yorum:

  1. Çok severek kullandığım ürünlerden biri.Özellikle bb kremle karıştırıp aydınlatıcı/kapatıcı olarak kullanıyorum.Tavsiyemdir ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tavsiye için teşekkür ederim, deneyeceğim :)

      Sil