17 Kasım 2014 Pazartesi

Ana Sayfa » , , , , » Wet n Wild Color Icon Trio - I Am Getting Sunburned

Wet n Wild Color Icon Trio - I Am Getting Sunburned

17 Kasım 2014 Pazartesi
Wet n Wild'ın ülkemize geldiğinde bir sürü paletini aldım. İlk olarak blogumda yorumladığım beşli olan paleti Naked Truth oldu. Wet n wild'in en övgü alan paletleri ise üçlü olanları. Özellikle bloglarda ve youtube videolarında gördüğümde iç geçirdiğim farlara artık biz de ulaşabiliyoruz. Çok meşhur olan üçlüleri daha sonraya saklayıp bugün "I am Getting Sunburned" paletini inceleyeceğiz.

wet n wild uclu farlar

Bu far paletindeki renkler aslında her zaman tercih ettiğim renkler değildi ama yine de almaktan kendimi alıkoyamadım. Farların yapısı oldukça yumuşak ve bu durum biraz dökülmelerine sebep oluyor. Ama bu benim için çok önemli bir kusur değil. Renk verişi çok başarılı. Gördüğünüz renk ne ise aynısını gözünüze uygulayabiliyorsunuz. Renkler birbiri ile çok güzel karışıyor.

wet n wild uclu i am getting sunburned

Browbone rengi pembe, mor bir renk, ışıltısı çok güzel ama browbone yazmasına rağmen benim kaş altında kullanacağım bir renk değil. Crease yazan renk ise çok güzel bir kahverengi, üstelik de çok az bir temaz ise bu kopkoyu kahverengini elde edebiliyorsunuz. Dolayısıyla biraz dikkatli kullanmak lazım. Eyelid rengi ise turuncu, bakır bir renk. Özellikle yaz aylarında bronz tende kullanıldığında harikalar yaratabileceğini düşünüyorum.

Wet n wild üçlü farlarından "I am Getting Sunburned" paleti farklı renk arayışı içinde olanlar için önerebileceğim, kaliteleri farları olan bir palet. Aslında Wet n wild'ın bütün üçlü farlarını sizlere önerebilirim. Tek yapmanız gerek size uygun olanı seçmek, tabii karar verebilirseniz.

1 yorum:

  1. renkler süper ama ama ama almayacağımmm çok far stoğum var yılbaşında indirime girerse de tutacağım kendimiii tutmalıyım dimi dimi :)

    YanıtlaSil